Meer rendement halen uit uw inkoopuitgaven?

Wilt u uw concurrentiepositie verbeteren?
Leg deze taak neer bij interim-inkoper dKIC. Onze jarenlange inkoopervaring in zeer uiteenlopende branches - van automatisering bij een landelijke verzekeraar tot de inkoop voor een vastgoedorganisatie - garandeert degelijke inkoop. Op zowel operationeel als strategisch niveau en van diensteninkoop tot en met supply chain management, dKIC neemt u alles uit handen. Laat onze expertise voor u werken.

Wat doet dKIC?
dKIC analyseert uw inkoopactiviteiten en brengt mogelijke besparingen in kaart. We professionaliseren het inkoopproces met vaak directe inkoopbesparingen als resultaat. Ook bieden we tijdelijke inkoopondersteuning binnen uw organisatie.

Interim-inkoop

Inkopen is een vak, niet iets dat u zomaar bij een medewerker neer kan leggen. De rol van onderhandelaar, een contractmanager vraagt kennis en ervaring. dKIC vult de inkoopfunctie (tijdelijk) in. Onze ervaring stelt ons in staat de taken snel over te nemen en direct resultaat te boeken.

Bij onze analyse van het inkoopproces blijkt vaak dat dit beter kan. Soms zijn afspraken met leveranciers - bijvoorbeeld in de ICT-sector - sinds jaren niet gewijzigd, ondanks de ontwikkelingen in de markt (en zelden in het nadeel van de leverancier). dKIC gaat met open vizier en respect voor de jarenlange relatie opnieuw de onderhandelingen aan en zorgt ervoor dat u een eerlijke, algemeen gangbare prijs betaalt.

Tactische inkoop

dKIC is expert in tactische inkoop, het uitvoeren van uw inkoopstrategie. 

Bij tactische inkoop door dKIC kunt u denken aan:

  • Inkoopcontracten van goederen en diensten standaardiseren
  • Inkoopvraagstukken identificeren
  • Eisen specificeren (functioneel/specifiek)
  • Aanbieders selecteren

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van dKIC op uw inkoopbeleid? Neemt u dan gerust contact met ons op.