Over dKIC

dKIC analyseert en professionaliseert uw (energie-) inkoopbeleid met vaak directe besparingen als resultaat.

Missie en visie Onze missie is het vergroten van het rendement door het verminderen van energie- en andere inkoopkosten voor bedrijven en zelfstandigen. Om dit optimaal te realiseren werkt dKIC samen met een groep kritische, betrouwbare partners.

Over Miranda de Keijzer Enthousiast, gedreven, professioneel, hoogopgeleid, breed geïnteresseerd, integer, ervaren, ondernemend en resultaatgericht, woorden die op Miranda de Keijzer (1966), oprichter en eigenaresse van dKIC van toepassing zijn. Zegt over haar vak: "Inspiratie haal ik uit het contact met de mensen, de leveranciers en het sluiten van mooie deals voor de opdrachtgever. Inkoop is een mooi en veelzijdig vak dat nooit verveelt."

Ervaring is essentieel in deze markt dKIC is al jarenlang thuis in zowel interim-inkoop als op de energiemarkt. Het grote netwerk, gedegen kennis van de processen, de ruime ervaring in zeer uiteenlopende branches, dit zetten we steeds weer in voor een zo voordelig mogelijke en tegelijkertijd kwalitatief hoogwaardige (energie-) inkoop voor uw organisatie.

Bekijk het volledige cv van Miranda de Keijzer op LinkedIN


Waarom kiest u voor dKIC?

  • Objectief advies
  • Resultaatgericht
  • Contractanalyse, advies én besparing: wij regelen alles!
  • Meer besparing op uw energie- en andere inkoopkosten
  • Eén aanspreekpunt